R

e

j

e

c

t

e

d

P

R

E

S

S

με Θέατρο Σκιών Οδυσσέα Κανλή

@ Καφέ του Μύλου [Κυριακή 8, 15, 22 & 29 Οκτωβρίου ]

Δελτίο τύπου / Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος

με Θέατρο Σκιών Οδυσσέα Κανλή
@ Καφέ του Μύλου [Κυριακή 8, 15, 22 & 29 Οκτωβρίου ]

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος επιστρέφουν στο Καφέ του Μύλου!

Σε συνεργασία με Θέατρο Σκιών Οδυσσέα Κανλή τον μήνα Οκτώβριο σας παρουσιάζουμε 4 παραστάσεις Καραγκιόζη κάθε Κυριακή στις 12:00!

Πρόγραμμα Οκτωβρίου:

Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 12:00

"Οι Αρραβώνες του Καραγκιόζη"
Ούτε ο Καραγκιόζης το φανταζόταν πως από υπηρέτης του κύριου Καρεκλοπόδαρου θα γινόταν στο τέλος γαμπρός του. Η κόρη του Αγλαΐα τον ερωτεύεται από την πρώτη στιγμή και δεν αφήνει κανέναν να μπει στην καρδιά της και το σπίτι της. Μια από τις κλασικότερες παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών όπου παρελαύνουν όλοι οι γνωστοί ήρωες του μπερντέ.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 12:00

"Ο Καραγκιόζης Ανθοπώλης"
Ο κήπος της Βεζυροπούλας είναι πλημμυρισμένος με πανέμορφα άνθη από όλο τον κόσμο. Ο καθένας θα ήθελε να κόψει και να μυρίσει έστω και ένα από τα λουλούδια αυτά. Μόνο ο Καραγκιόζης έχει μερικά και τα πουλάει. Στο τέλος όμως βρίσκει σκληρή τιμωρία από τον Πασά και μπλέκει τον Σταύρακα σε μια περιπετειώδη γκάφα...

Κυριακές 22 & 29 Οκτωβρίου στις 12:00

"Ο Καραγκιόζης στην κατοχή"
Στα δύσκολα χρόνια της κατοχής ο Καραγκιόζης δίνει τον δικό του αγώνα για να επιβιώσει. Προσλαμβάνεται υπηρέτης σε κάποιον πολύ παράξενο γέροντα και ανακαλύπτει πως το υπόγειο του σπιτιού του είναι χώρος ανεφοδιασμού των Γερμανών. Καλεί γρήγορα τον Καπετάν Παρνασσό και τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους προς το καλύτερο... Μια ηρωική παράσταση αφιερωμένη στα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο τόπος μας την περίοδο της κατοχής...

Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους ήρωα σε ένα άνετο χώρο και για τους γονείς, όπου μπορούν να απολαύσουν παράλληλα τον καφέ τους.

Εισιτήρια: Ενηλίκων 4€, παιδικό 6€ (στο παιδικό συμπεριλαμβάνεται χυμός ή τοστ)
Εξασφαλίστε θέσεις κάνοντας κράτηση εδώ: 2310522822, 6973958547
Τοποθεσία: Το καφέ του Μύλου, Ανδρέα Γεωργίου 56, περιοχή σφαγεία.
Δωρεάν Πάρκινγκ

Πληροφορίες
Πού; Καφέ του Μύλου
Πότε; Κυριακή 8, 15, 22 & 29 Οκτωβρίου