_μουσική

Στη ‘διπλή’ συναυλία των DUB INC

Μια μικρή μουσική επανάσταση

Το περασμένο Σάββατο, η βροχή διέκοψε απότομα τη συναυλία των Dub Inc.

Όμως η θέληση και η επιμονή τους να μη στερήσουν αυτό το μεγάλο μουσικό πάρτι από το κοινό της Θεσσαλονίκης, ήταν η αιτία για τη δημιουργία μιας μαγευτικής βραδιάς δυο ημέρες μετά στο Principal Club Theater.

Afro, Reggae, Dub, rap, electronic, Arabic sound, κατηγορίες και έννοιες που από μόνες τους ίσως να μη λένε κάτι αλλά ζωντανεύουν στο 100% με τους Dub inc. επί σκηνής. Επαναστατικός ήχος με τρόπο μοναδικό. Επαναστατικό και το μήνυμα. “Capitalism is the problem for any nation”, “we need a revolution”, “keep on dreaming”...

“Η δυναμική και η όμορφη διάθεση του κοινού το Σάββατο παρόλη την κακοκαιρία, έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να οριστεί η σημερινή συναυλία” μας αναφέρει μέλος της μπάντας στο τέλος της βραδιάς. “Δε θα μπορούσαμε, να στερήσουμε από τον κόσμο την παρουσία μας λόγω συνθηκών, μιας και η Θεσσαλονίκη για μας είναι πάντα μουσικός 'σταθμός' και νιώθουμε σαν το σπίτι μας” είπαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του live.

Αίσθημα συλλογικότητας και στήριξης. Χαμόγελα ζωγραφισμένα σε πρόσωπα πάνω και κάτω απ' τη σκηνή. Και αυτή η φράση... “Don't stop smiling”, σημάδεψε τη δική μας και δική τους βραδιά.

Ικανοποιημένοι και ευδιάθετοι λοιπόν, περιμένουμε την επόμενη μουσική επανάσταση στην πόλη μας!