Το τελευταίο επικ πάρτι της χρονιάς.

Οι δημοφιλείς σελίδες του facebook ‘’ΕΠΙΚ’’ και ‘’Luben’’ συνεργάζονται από το Σεπτέμβρη και στήνουν τα καλύτερα trash πάρτι της Θεσσαλονίκης .
Το τελευταίο, λοιπόν, επικό και καλοκαιρινό πάρτι της χρονιάς διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πολυχώρο "WE" την Παρασκευή 27 Μαΐου.

κείμενο | χρυσάνθη χασιώτη */* φωτογραφίες | χαρά κίκα */* photo edit λευτέρης τσινάρης */* επιμέλεια | ιάκωβος καγκελίδης + οδυσσέας κοσμάτος
epic party @ WE

Πάνω από χίλια άτομα, κυρίως νέοι και φοιτητές ‘’πάρταραν’’ μέχρι το πρωί. Το πάρτι ξεκίνησε στις 11 με τον κόσμο να περιμένει από νωρίς έξω προκειμένου να πιάσει μια καλή θέση. Νέοι μεταξύ 18 και 25 χρονών ντυμένοι με τα πιο ‘’έπικ’’ ρούχα τους γεμίζουν γρήγορα τον πολυχώρο. Παίζουν τα πρώτα κομμάτια.

epic party @ WE

Οι disco μουσικές δίνουν την αίσθηση 80s και 90s πάρτι που εμείς οι πιτσιρικάδες δεν προλάβαμε να ζήσουμε. Την θέση τους, όμως, παίρνουν σιγά- σιγά ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή και πρωταγωνιστές της Eurovision, μετατρέποντας το πάρτι σε trash.

Από το trash πρόγραμμα δεν έλειπαν βέβαια και trash στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που έπαιζαν ασταμάτητα στην οθόνη. Με το χώρο να γεμίζει ασφυκτικά και την θερμοκρασία να ανεβαίνει, οι διοργανωτές αρχίζουν να ρίχνουν νερό με νεροπίστολα, προσφέροντας ένα δροσερό διάλειμμα στους καταϊδρωμένους παρευρισκόμενους.

epic party @ WE

Μέσα στον χώρο του "WE" επικρατούσε πανικός: Άλλοι χόρευαν στα κάγκελα και πετούσαν μπουκάλια με νερό, άλλοι (μαζί με μένα) στους ώμους να λούζονται με αλκοόλ και άλλοι στη πίστα. Όλοι μαζί, όμως, μια μεγάλη παρέα.

Η ώρα είναι 4 και κάτι. Σειρά έχει η rave. Τα ‘’fights’’ (στυλ χορού σε ροκ και rave συναυλίες) κάνουν την εμφάνιση τους σε κάποιες μικρές παρέες. Στη συνέχεια όμως το σκηνικό αλλάζει και όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετέχουν (κάποιοι άθελα τους) σε ένα μεγάλο ΄΄fight’’. Μες στο πλήθος ψάχνω τον ‘’Τάκη τον Ρέιβερ’’ και την ‘’ raver Σταματίνα Τσιμτσιλή’’. Νιώθω οτι βρίσκονται ανάμεσα μας.

epic party @ WE

Έξω αρχίζει να ξημερώνει και το πάρτι φτάνει στο τέλος του. Ο Βασίλης Λεβέντης χάνεται από την οθόνη και οι παρέες που παραμένουν στο χώρο λιγοστεύουν. Μέχρι το επόμενο ΕΠΙΚ πάρτι, όλοι εμείς, οι φίλοι της trash θα ΄’τυρρανιόμαστε΄΄.

κείμενο | χρυσάνθη χασιώτη
φωτογραφίες | χαρά κίκα
photo edit λευτέρης τσινάρης
επιμέλεια | ιάκωβος καγκελίδης + οδυσσέας κοσμάτος